310 bezoekers online

Dacia SANDERO: Trillen

Bouwjaar: 2016, Brandstof: Benzine, Motorcode: H4B B4, Motorinhoud (cc): 900, Vermogen (kw): 66

Beste Ferry,
Ik ben de eerste eigenaar. Ik ben het met je eens dat het verplaatsen van het filterhuis geen oplossing is en was. Mijn rijststijl is behoudend of rustig. Dus de auto rustig warmrijden geen stoepje meenemen etc. Of de auto is uitgelezen weet ik niet zeker hij is wel recent voor een onderhoudsbeurt geweest.

Rien O

Geplaatst door Rien O , lid sinds 7 maanden geleden

3 Reacties

Rien O, 7 maanden geleden

Beste lezers
Ik heb een Dacia Sandero Stepway met het volgende probleem. In de derde versnelling bij ca 70 km/ u gaat de auto, zo nu en dan trillen/schudden. Binnen de garantie is het luchtfilterhuis verplaatst. Volgens de dealer zou dit een mogelijke oorzaak zijn. Resultaat: probleem bleef. Recent drie velgen vervangen omdat dit de oorzaak zou zijn. Een velg (links voor) was beschadigd de beide velgen achter gaven op de brug een slingering te zien. Resultaat: Probleem niet opgelost. Vraag: is er iemand bekend met een soortgelijk probleem en hoe is dat opgelost?

ferdinand, 7 maanden geleden

Een luchtfilterhuis laat je auto schudden?Zoals je ziet zet ik daar een vraagteken bij.
Drie kromme velgen in drie jaar.Ik vind dit redelijk veel,maar ik ken je rijstijl niet.Is alles van de voortrein al nagelopen of daar geen speling in zit .Is de auto al uitgelezen en zo ja wat kwam daar uit.
Ferry

ferdinand, 7 maanden geleden

Wat je niet aangeeft is ,ben jij de eerste eigenaar of heb je hem pas gekocht.Doet hij het al vanaf het begin of is het nu pas opgetreden.
Ferry

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Dacia DUSTER of stel zelf een nieuwe vraag.