Daewoo Kalos 2004: Motormanagementlampje EGR komt telkens terug

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine, Motorcode: B12S1, Motorinhoud (cc): 1200, Vermogen (kw): 53

Motormanagement lampje gaat telkens branden m.b.t. EGR probleem P1403. EGR door garage laten vervangen. Heb 3 weken geen last meer gehad en kwam toen weer terug. Garage heeft 2 keer alles nagekeken en geeft aan dat alles goed is. Misschien de software laten updaten zegt hij. Kan echter nergens een garage of instelling vinden die dit kan doen. Liefst zou ik de EGR helemaal uit laten zetten, maar ook hier heb ik een garage voor nodig die dit softwarematig kan doen met daarna afdoppen. Wie o wie weet voor mij een oplossing. Je kunt mij ook mailen op het adres BELR25@MAIL.COM. Alvast bedankt voor de reacties.

NebOrper

Geplaatst door NebOrper , lid sinds 4 maanden geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Daewoo Kalos? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

kaleido 1 PRO, 4 maanden geleden

Is het leidingwerk dst aan de egr vast zit ook schoon gemaakt ?
Dealer kan software toch updaten.

NebOrper, 4 maanden geleden

Ook is alles schoongemaakt door de garage. Echter, garage heeft niet de software voor de Daewoo Kalos. Kan dus ook niet de software updaten. Tot nu toe heb ik ook nog geen garage gevonden die deze software heeft. Dus...... wanneer iemand een garage of iemand weet die dit kan, graag een reactie. Het is nog een prima wagentje die slechts 46.000 kilometer heeft gelopen en prima is onderhouden.

Siem Bijman PRO, 4 maanden geleden

Check ook vacuumslangen op lekkage. Valse lucht kan deze storing ook geven

NebOrper, 4 maanden geleden

Ga dit in het weekend eens controleren. Dank in ieder geval voor de suggestie.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Daewoo Kalos of stel zelf een nieuwe vraag.