Daihatsu Cuore 2007: Geluid bij remmen.

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: EJ, Motorinhoud (cc): 1000, Vermogen (kw): 43

Dag daar ben ik weer.
ik heb nog vrij recent mijn remblokken laten vervangen maar de remmen maken toch weer geluid.

ik ben terug gegaan naar de garage, die gaf aan niets te vinden en ook niets te horen maar toch voor alle zekerheid de remblokken en schijven schoongemaakt of iets in die richting.

geluid weg bij ophalen. ik blij.
ik vanavond toch even een stukje rijden om de tijd te doden, tot vlak na tanken het geluid weer opkomt.
het is ook geen hoog piepend rem geluid of dergelijk, maar echt een soort wrijving geluid lijkt het wel, klinkt alsof je een natte vinger over glas haalt en hard drukt, voornamelijk bij zacht remmen en bij hard remmen minder. stoort wel heel erg en ben zelf bang dat er iets met de remmen is.

trompbaarssen

Geplaatst door trompbaarssen , lid sinds 8 maanden geleden

1 Reactie

harry4203 PRO, 3 weken geleden

Ik zou zelf ff rijden tot je t hoort, en dan terug gaan naar de garage en meteen proefrit maken. wij kunnen geen diagnose stellen aan een geluid vanachter een pc. schijven en blokken vervangen, fatsoenlijk merk?

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Daihatsu Cuore of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.