Dodge Ram Van TD: Binnenverlichting

Bouwjaar: 2000

Biinen verlichting gaat normaal uit als je de 1e keer instapt en wegrijdt. Even later gaat - zoals normaal - de automatische deurvergrendeling erop, maar begint meteen de binnenverlichting weer te branden met de melding op de klok van "door ajar", terwijl de deuren normaal dicht zijn. Binnenlicht is dan alleen nog uit te krijgen met de schakelaar links naast het stuur. Als je de auto op slot doet met de sleutel heb je hetzelfde effect. Heeft de sensor van de centrale vergrendeling bij het cilinderslot hier nog invloed op? Misschien vermeldenswaardig: probleem is voor het eerst opgemerkt nadat met deze auto een andere auto was geholpen met starthulp d.m.v. startkabels. Zekeringen enz. zijn alle goed, zowel in de kast naast de accu als wel in de auto. Iemand 'n idee?

Averdonk

Geplaatst door Averdonk (0) PRO , lid sinds 21 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Dodge Ram Van? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Averdonk (0) PRO, 19 jaar geleden

Probleem opgelost. Sensor achter het cilinderslotje van de cv. vervangen en alles werkt weer normaal.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Dodge Ram Van of stel zelf een nieuwe vraag.