Dodge Ram Van: Gaskabel niet meer te krijgen?!

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.4i-16v

Was vandaag bij de dealer voor een nieuwe gaskabel want de mijne is 't aan 't begeven.
Tot mijn verbazing is deze helemaal niet meer te leveren voor een 10 jaar oude Dodge Ramvan/ Chrysler Voyager. Tenminste volgens die dealer..... Dus als ik 't goed begrijp heeft iedereen die een chrysler of ramvan van 10 jaar oud of meer heeft hetzelfde probleem. En dat is dat deze niet meer gerepareerd kan worden met orginele nieuwe onderdelen?!
Of zijn er alternatieven voor deze gaskabel. Zit er zoveel verschil tussen een van 99 en die van 96?
Gr.Tino

Maritieme

Geplaatst door Maritieme (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Dodge Ram Van? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Hans4037 (0) PRO, 16 jaar geleden

kun je er niet een nieuw binnen kabeltje in maken haal je bij de fietsenmaker die heeft diverse soorten met verschillende tonnetjes.

Hans

Mercury (0) PRO, 16 jaar geleden

dit is gelul van de bovenste plank van de dealer!! Hij heeft m niet op voorraad en de marge op de kabel is m waarschijnlijk te klein om d'r moeite voor te doen. Neem de oude kabel eens mee naar een automaterialen zaak en laat die eens kijken, die kunnen m vast wel leveren. (of op de sloop, die voyagers liggen er genoeg)

JAN/DODGE (0) PRO, 16 jaar geleden

kijk ook eens bij www.vandeveerkabel.nl

gr Jan

Frank3137 (0) PRO, 16 jaar geleden

oplossing is gewoon kabel van na 1998 bestellen en beugel iets meer naar voren zetten
kost een beetje moeite maar werkt perfect
zelf reeds vaker toegepast

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Dodge Ram Van of stel zelf een nieuwe vraag.