Dodge Ram Van: Interieur verwarming

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.5 TD

Wie heeft een verklaring,

Tijdens het rijden stopte de kachel met verwarmen van het interieur, ik heb toen bij de eerste mogelijkheid de motor uit gezet en opnieuw gestart en de kachel functioneerde weer waar kan dit aan gelegen hebben.

Alvast bedankt

Groet

Frans

Sus B

Geplaatst door Sus B (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Dodge Ram Van? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

jannap80 (0), 13 jaar geleden

wel genoeg koel water
met deze temp heeft de motor niet veel nodig maar als je warm wil zitten zou het zo kunnen zijn

jvr (0), 13 jaar geleden

Frans,

Koelvloeistof niveau nakijken zoals Jan al zei. Het volgende weet ik niet zeker, maar het kan zijn dat de warmtegeleiding wordt aangestuurd door middel van een vacuum systeem; in plaats van dat je een klepje voor warme lucht met een kabeltje open zet, gaat dit met luchtdruk (onderdruk eigenlijk). Er kan een lek in dit systeem zitten. Bij mijn '90 Chrysler werkt dit zo. Toen was in het motorruim een slangetje op een soort vacuum pot beschadigd. Na vervangen werkte het weer.

Mvg,
Jvr

Sus B (0), 12 jaar geleden

Allen bedankt voor het antwoorden er zat te weinig koelvloeistof in.

Met vriendelijke groet

Sus B

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Dodge Ram Van of stel zelf een nieuwe vraag.