Fiat Ducato: aandrijfrubbersvervangen Fiat Ducato

Bouwjaar: 1993, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.5 turbo

Beste mensen,
Ik moet een rubber van de aandrijfas vervangen, hoe doe ik dat het makkelijkste, gehele as er uit halen of de koppeling uitelkaar halen?
hoe veel tijd moet ik daar voor uit trekken moet het op een vlakkevloer doen.
en wat kost een ruilas eventueel het is de linkeras.

hoopende op een goede oplossing, verblijf ik met een vriendelijke groeten . Hermann

hermann.tuinstra

Geplaatst door hermann.tuinstra (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Fiat Ducato? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

alfons262 (0) PRO, 17 jaar geleden

Het is het verstandigste om de rubber homokineetklem aan bakzijde los te knippen en zo de as uit het rubber te schuiven en het andere gedeelte in de bak laten zitten!De assen kunnen namelijk muurvast in de bak zitten.(zie andere topic!) moet verder makkelijk in een uurtje te doen zijn!sterkte

hermann.tuinstra (0), 17 jaar geleden

Heel hartekijk bedankt Alfonts Bakker, moet trouwens ook een fuzeekogel vervangen denk dit meteen te doen heb je nog eenaanwijzing wat de gemakelijkste mogelijkheid is alvast bedankt voor de tip.

Hermann

alfons262 (0) PRO, 17 jaar geleden

Fuseekogel zit vrij makkelijk vast met 4 m10 bouten, 1st de fuseemoer losdraaien en met een flinke hamer lostikken uit het fuseestuk en dan met een stang de draagarm naar beneden drukken en dan de 4 m10 bouten losdraaien,dat is alles, sterkte ermee.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Fiat Ducato of stel zelf een nieuwe vraag.