Fiat Ducato: Batterijwissel afstandbediening

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2800 JTD

Hoe kan ik de batterij vervangen van de afstandbediening ?? In het instructieboekje wordt enkel een model beschreven waarbij je eerst een schroefje moet verdraaien en vervolgens de batterijhouder kan open scharnieren.
Mijn afstandbediening gelijkt uiterlijk volledig op het beschreven model doch het schroefje is hierbij niet aanwezig.
Het betreft het model met uitscharnierende sleutel en ik vermoed dat de batterijhouder tevens daaronder zit, doch ondanks het wrikken op diverse plaatsen kan ik het nergens open krijgen.
Weet iemand de oplossing te beschrijven ? Dank bij voorbaat.

Jos Van de Poel

Geplaatst door Jos Van de Poel (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Fiat Ducato? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

T.P. (0) PRO, 14 jaar geleden

Het lijkt erop dat in het boekje de sleutel van het laatste type Ducato wordt beschreven (boekje juist?). Van het type auto dat jij hebt moet je gewoon met een schroevendraaiertje openwippen aan de achterzijde. Op Fiat.nl kun je gewoon het goeie boekje downloaden.

Jos Van de Poel (0), 14 jaar geleden

Bedankt voor het snelle antwoord.
Mits toch aardig wat wrikken met een schroevendraaier aan de achterzijde is het mij gelukt. Bij deze uitvoering is de batterijhouder geklemd in zijn behuizing en dus niet uit te scharnieren. Na zes dienstjaren zat dit onderdeeltje aardig vast doch...mits wat hulp is het me dus gelukt. Dank u.
mvg.jos

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Fiat Ducato of stel zelf een nieuwe vraag.