Fiat Punto: bij terug vallen in stationair slaat die regelmatig uit

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8 16V

Hallo ik heb een Fiat Punto HGT uit 2000 deze valt regelmatig uit doordat die telaat in de toeren komt
Dit probleem komt voor als je vanuit hogere toeren wilt stoppen dan valt die terug onder de 700 rpm en met een
beetje pech valt die uit. Heeft iemand een iede waar ik moet zoeken? of het probleem al eerder gehad.

Alvast bedankt voor de reactie

Jhreekers

Geplaatst door Jhreekers (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Fiat Punto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

jan T (25) PRO, 17 jaar geleden

johan begin eens als eerst met het uitlezen van het motor storings geheugen.
de volgende stap is maak je gasklep eens schoon.

groetjes jan.

Jhreekers (0), 17 jaar geleden

De auto is uitlegelezen voor anderhalve week trug net voor ik hem kocht. Heb zo niet de papieren maar hij had wel een fout ze hebben toen het 1 en ander afgesteld/schoongemaakt maar toen ik hem kreeg had die het nog (particulier gekocht) nu heb ik zelf de stappenmotor schoongemaakt en het deel wat de stappenmotor inzit nieuwe bougie's erin en hij loopt al stukken beter. Hij heeft alleen nog dat die af en toe uitvalt bij het starten maar na wat gas geven is het over. Er zit ook een Green openluchtfilter op misschien dat ook wat problemen veroorzaakt

Groetjes Johan

jan T (25) PRO, 17 jaar geleden

johan dat zo ook nog kunnen schelen ; je hebt zeker niet het orginele filter erbij gekregen dan zou je het even kunnen proberen.

groetjes jan.

Jhreekers (0), 17 jaar geleden

Jan ik heb wel me orginele filter alleen niet de buis die er tussen zit en op de lokale sloop waar ik nog wel eens werk staat er ook geen 1.
Vandaag ook nog een stekker tegengekomen die niet aangesloten zat deze was van de benzine damp afsluiter. Heb het raport ook bekeken van de uitlezing en daar stond dus ook een fout in dat die geen signaal had. Hij is door de vorige eigenaar bij een lokale alle merken garage gebracht en bij de fiat dealer uitgelezen. Schijnbaar heeft de garage er niks aan gedaan dat de stekker los zat of hij kon niet vinden waar die ophoorde want het is niet de makkelijkste plek waar die zit. hij loopt al met al al stukken beter. heel af en toe heeft die nog problemen met starten

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Fiat Punto of stel zelf een nieuwe vraag.