Fiat Cinquecento: Cinquecento: Injector spuit niet in.

Brandstof: Benzine

Ik heb een Cinquecento staan welke niet aanslaat. De ontsteking werkt correct, de brandstofpomp/brandstofdruk is ook goed. Echter de injector spuit niets in. De injector is getest en in orde bevonden. Nu krijgt de injector slechts 5 volt. Het probleem zou (volgens de klant) ontstaan zijn na kortsluiting bij de LV richtingaanwijzer. Maar of hierdoor de ECU stuk zou kunnen gaan lijkt me hoogst onwaarschijnlijk.

Weet iemand op welke pennen op de ECU de injector aansturing zit? Zodoende kan ik de bedrading tussen injector en ECU door meten.

Wankelguru

Geplaatst door Wankelguru (0) PRO , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Fiat Cinquecento? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

marcel7031 (0) PRO, 13 jaar geleden

Ik neem aan dat je alle zekeringen en relais heb gecontroleerd? massaprobleem van de ecu? Leg eens voor de lol een extra massakabel tussen het blok en de carrosserie. Hebben ze wel eens een handje van....

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Fiat Cinquecento of stel zelf een nieuwe vraag.