Fiat Fiat marea 1.9jtd: dashboard lampje inspuiting???

Bouwjaar: 2002

Hallo,

Ik heb net een marea weekend st.moritz uit 2002 gekocht met 60000 km. Het is een schade auto. We hebben wat blikwerk vervangen en radiateur en de auto starte in 1 keer en doet het verder zeer goed. Alleen hebben we in het dashboard een lampje branden die we niet kunnen plaatsen aangezien we geen boekje erbij hebben. Het zit links onder en ziet er uit als een soort spuitje met 3 straaltjes. De logica zegt me dat het iets met inspuiting. Nu wil ik dit probleem graag oplossen. Is het bijv echt een probleem, of komt het doordat ook de airbags eruit zijn gegaan en ik daardoor de computer nog moet laten resetten. Ik heb trouwens geen nieuwe airbags geplaatst en waarschuwingslampje ergewoon uitgetrokken. Weet iemand hier iets van?? alvast bedankt voor je hulp

niles

Geplaatst door niles (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Fiat Marea? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

PL (0), 18 jaar geleden

Dit motormanagementlampje geeft een storing aan die van alles kan inhouden. Van een temperatuursensor tot een echt inspuitprobleem. Als je met het rijden niets merkt kun je best rustig, dus geen echt vermogen vragen, naar een dealer rijden die hem dan even kan uitlezen. Als het lampje brand moet de computer een storing aangeven.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Fiat Marea of stel zelf een nieuwe vraag.