Fiat brava sx 80 1.2-16v: gebroken d-riem en altijd schlecht starten komt moeilijk op

Bouwjaar: 1999

Hallo idereen.Ik heb een brava van 1999 sx80 1.2-16v motor,in april heb de auto gekocht gelijk daarna heb ik de distriebutieriem (komplete set )laten vervangen.afgelopen week ging de distriebutie riem kapot bij rit op snelweg met 120km/h de auto begon te stoteren en het in spuit lampje brande daarna brande alle instrumentenpaneel lampjes na controle anwb distriebutie riem kapot.mijn vraag is mag dit nu al voor komen en heb ik er nog garantie op.veder heefdt deze auto vanaf aanschaf een start probleem komt heel moeilijk opgang soms na twee keer starten en hij mist trek kracht waar ligt dit aan .
Graag julie hulp hier bij groeten erkin

eg01

Geplaatst door eg01 (0) , lid sinds 22 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Fiat Brava? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

jan5047 (0) PRO, 19 jaar geleden

NEE dat mag zeker niet voorkomen, maar wat de oorzaak kan zijn kan ik van hier uit zeggen je zegt dat alles is vernieuwd dus ook de spanrollen maar ook merk ik op dat de motor nooit lekker heeft gelopen, zou de riem soms nooit op tijd hebben gestaan? nog maals men moet de oorzaak vinden en dan kan men pas zeggen hoe het kan dat de riem is gebroken maar het is zeker garantie
succes Jan

eg01 (0), 19 jaar geleden

Ik zal het laten onderzoeken bedankt voor je reactie
groeten erkin

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Fiat Brava of stel zelf een nieuwe vraag.