Fiat Ducato 2016: kilometerstand knipper door nieuwe radio

Bouwjaar: 2016, Brandstof: Diesel, Transmissie: Automaat

Ben al een paar weken aan het proberen om een andere radio/nav. in te bouwen in mijn ducato. Maar helaas als ik mijn nieuwe radio aansluit begint mijn kilometerstand te knipperen. Nu heb ik al 2 can bus adapters gekocht voor dit model maar helaas zonder resultaat. De radio werkt perfect maar die knipperende kilometerstand stoort mij enorm. Is er geen mogelijkheid om dit probleem optelossen zonder dat ik mijne orginele radio terug moet plaatsen.

bart108

Geplaatst door bart108 , lid sinds 7 jaar geleden

2 Reacties

Beste antwoord, geplaatst door Highway PRO, 7 maanden geleden

proxi uitlijning. Als de bus adapters werken dan zul je proxi uitlijning moeten doen, dus als het waren inleren van de adapter. Ik begrijp dat je de originele radio hebt uit gebouwd en een universele radio ingebouwd. Als dit niet werkt kun je volgens mijn bij Fiat de radio uit het systeem laten schrijven. Dit laatste ben ik niet zeker van.

Proxi uitlijning kan met de meeste universele testers.

    Radio dit weekend uitgeprogrammeerd en het probleem is opgelost. Was één voudiger dan ik dacht. - bart108, 7 maanden geleden

bart108, 7 maanden geleden

Het uitschrijven van de oude radio zou handig geweest zijn. Moet ik eens kijken of ik met mijne launch een proxi uitlijning kan uit voeren.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Fiat Ducato of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Ben je aan het overwegen om een Fiat Ducato aan te schaffen? Vraag dan een Kentekencheck (€ 20,-) aan. Twijfel je nog tussen twee of drie auto's, vraag dan aankoopadvies (€ 10,-) van Mijn Autocoach aan.