Fiat Strada: Klepspeling.

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9d nonturbo

Goedendag techneuten,

Na enige jaren Caddy te hebben gereden is deze nu echt helemaal op en ben ik op een Strada(pickup) overgestapt.Een vrij onbekend model hier in Nederland.Wel een heel soepel rijdend wagentje.Aangezien dit model weinig voorkomt vind ik het moeilijk om aan informatie te komen.Heb ook algezocht naar werkplaatshandboeken of CD,s.Mijn vraag is of iemand mij de klepspeling van deze motor kan vertellen.Het gaat om de 1.9 diesel met 8 kleppen,dit blok is in meerdere fiat modellen gemonteerd(geweest).
Het is dus geen commonrail of een turbo-blok.

Bij voorbaat mijn dank !

Guevara

Geplaatst door Guevara (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Fiat Strada? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

thei11316 (0), 12 jaar geleden

Kijk maar bij Fiat Palio,technies zijn ze gelijk,op de sarre achteras van de Strada na.

Guevara (0), 12 jaar geleden

Hallo Thei,
Bedoel je op het fiatforum? daar heb ik niets kunnen vinden,heb ook bij de Doblo gekeken want zoals jij waarschijnlijk ook wel weet hebben sommige doblo,s ook zo een motor.Misschien zit ik helemaal op het verkeerde spoor.

Groet,

Jan.

rkl (0) PRO, 12 jaar geleden

hallo jan

de klepspeling van de doblo 1.9 is inlaat 0,25/0,35 en uiltaat 0,30/0,40.

Guevara (0), 12 jaar geleden

Hier ben ik ontzettend blij mee,bedankt,moeilijk aan te komen deze gegevens,zelfs het bestellen van een werkplaats-cd in Engeland lijkt niet te lukken.

Groet,

Jan.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Fiat Strada of stel zelf een nieuwe vraag.