Fiat Tipo: Ruitenwissers gaan als het regent niej aan!!!!!

Bouwjaar: 1992

Hallo ik heb al jaartje mij tipo en heb nog nooit ook maar 1 probleem gehad ermee. Sinds kort doen me ruitewissers heel raar!!
Ik kan wegrijden met de wissers aan en dan doe ze het goed maar zodra de autow daar ff uit is geweest en ik wil weer weg dan doen ze het niej meer.Het enige wat je hoort zijn KLIKjes maar ze gaan niej hee en weer. De zekeringen zijn nog super en me achterruitewisser doet het ook prima.Zouw iemand het probleem weten???? Want het is niej fijn rijden in de regen zonder ruitenwissers. Bedankt alvast .Matthijs.

masterthijs

Geplaatst door masterthijs (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Fiat Tipo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Tinus11474 (0), 18 jaar geleden

waarschijnlijk is het relais defect of maakt geen goed contact.
vandaar de "klikjes".

suc6

Ron10288 (0), 18 jaar geleden

Hoi Matthijs,
Ik weet niet of je het probleem met de ruitenwissers al opgelost hebt maar ik heb het zelfde probleem gehad, ik heb toen de ruitenwissermotor uit elkaar gehaald en de slepers schoongemaakt en iets opgeschuurd, daarna alles weer ingevet en ingespoten met contact reiniger, het werkt nu al 2 jaar prima.

Groetjes Ron

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Fiat Tipo of stel zelf een nieuwe vraag.