Fiat Stilo: stilo abarth selespeed schot met wegrijden

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: 5 cil

hallo

ik heb hier een stilo selespeed straan en als je hem in de 1 set dan gaat hij bonkend naar voren, zet je hem in de achterruit rijd hij gewoon goed weg, we hebben alles kwa electro al uitgewisseld gehad en ook heb ik het druklager vernieuwd,

heeft iemand een idee wat dit kan zijn ?

royusa

Geplaatst door royusa (0) PRO , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Fiat Stilo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

oldford (0) PRO, 14 jaar geleden

Kun je de selespeed bak uitlezen? En dan bedoel ik niet alleen de foutcodes, maar ook de data.
Daar wordt van van alles en nog wat bijgehouden wat er verkeerd gaat en hoe vaak. Kan je op weg helpen.

joep5513 (0) PRO, 14 jaar geleden

Bij dit systeem kun je van alles resetten. Met examinar (fiat tester) kun je de koppeling afstellen, einde lijn service enz.

Dus ff langs de dealer.

royusa (0) PRO, 14 jaar geleden

bedankt voor de reactie

ook de dealer komt er niet uit er is van alles uitgewisseld en opnieuw ingeleerd maar geen resultaat, nu heb ik mij laten vertellen dat er in de schakelklok een imbus bout moet zitten die ook vaak los gaat, alleen ik heb geen id waar deze zit, ik kan hem niet vinden teminste, heeft iemand een id???

Sladge (0), 13 jaar geleden

Hallo royusa,

Ook ik heb een Abarth selespeed met dit zelfde probleem. Het probleem lijkt even weg te zijn als de versnellingsbak ontlucht wordt, of opnieuw ingeleerd wordt, maar na een half uurtje het zelfde probleem.

Ik weet niet of jij dit ook hebt, maar als de auto bij mij een uur of 8 (tijdens werktijd) heeft stilgestaan is het veel erger. Motorisch klink hij goed, dus denk dat het bij mij daar niet aan ligt. Als er iemand nog een idee heeft hou ik me aanbevolen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Fiat Stilo of stel zelf een nieuwe vraag.