Fiat Ducato: Storing hoogteverstelling koplamp?

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.3 JTD

Als ik de hoogteverstelling van mijn Ducato van 2007 op 1,2 of 3 zet, hoor ik een irritant zoemend geluid. Het is net of er een motortje loopt, maar werken doet het in ieder geval niet in de koplamp (linker) die geluid maakt. Op stand 0 hoor ik niets, maar de linker koplamp staat wel een stuk lager dan de ander. Heeft iemand enig idee hoe ik de zaak weer in het gareel krijg?

Alvast bedankt,
Andries de Jong

andriesdejong

Geplaatst door andriesdejong (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Fiat Ducato? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

theosabeh59 (0) PRO, 13 jaar geleden

Toevallig Een Lamp Vervangen Ja Dan Zal De Bevestiging In De Koplamp Wel Terug Gedrukt Zijn Van De Stelmotor

andriesdejong (0), 13 jaar geleden

Theo, bedankt voor je reactie. Maar... inmiddels heb ik de lamp van binnen uitgebreid bestudeerd maar ik kan uit jouw reactie geen oplossing halen. Dat komt denk ik omdat ik geen monteur ben (maar een leek, zoals je wilt). Kortom, ik weet nog steeds niet hoe ik het moet oplossen. Hoe krijg ik de stelmotor terug op de koplamp? Ik zou het heel graag willen weten. Inmiddels heb ik wel de lamp op de goede hoogte kunnen afstellen, maar als je de lamp elektronisch naar beneden wilt bijstellen (-1, -2 of -3) begint het motortje van de lampverstelling weer te piepen/brommen. Andries de Jong

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Fiat Ducato of stel zelf een nieuwe vraag.