Fiat fiat punto: Stuurbekrachtiging valt soms uit.

Bouwjaar: 2001

Hallo, wij hebben een fiat punto 1.7hgt van 2001, soms valt de stuurbekrachtiging uit. Je kan het stuur dan bijna niet meer draaien. De wagen is ook utgerust met de "city" optie (extra bekrachtiging bij het sturen). Als je de wagen opnieuw start werkt de stuurbekrachtiging terug normaal.

Kan iemand ons helpen?

bmj1310

Geplaatst door bmj1310 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Fiat Punto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

dupl-u-33817-5dd14a6fc9a00+XJ6 (0) PRO, 18 jaar geleden

Zit in de stuurkolom, is elektrische bekrachtiging. Uit laten lezen helpt een eind op weg is namelijk moeilijk aan te meten. Doorgaans zijn het de koppelsensoren of de motor. In het geval van de sensoren wordt het een complete stuurkolom. Motor is bij de meeste types los leverbaar.

cc (0), 17 jaar geleden

wat kost z'on motor. ik zit met hetzelfde probleem hoofdzakelijk wanneer het warm weer is? is er een oplossing die fiat zelf voorstelt behalve nieuwe onderdelen te plaatsen?

joep5513 (0) PRO, 17 jaar geleden

de oplossing van fiat is vervangen.

theedgegw (0), 17 jaar geleden

Nee geen andere oplossing voor dan de stuurkolom incl elektrische gedeelte te vervangen. Dit is 1 onderdeel en kost rond de 600 - 700 euro

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Fiat Punto of stel zelf een nieuwe vraag.