Fiat 500 2019: Uconnect display, geen beeld meer

Bouwjaar: 2019, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: 169A4000, Motorinhoud (cc): 1300, Vermogen (kw): 51

Hoi alle,

Sinds kort hebben we een probleem met onze fiat 500 1.2 cabrio uit 2019. Eerst bleven de knopjes onder het display van de radio/navigatie ingedrukt en kreeg je ze niet meer omhoog. Van het een op het andere moment zijn de knopjes omhoog gekomen en weer goed te gebruiken. Echter nu geeft het display (van de radio/navigatie) geen beeld meer. Hij gaat op zwart, maar hij is nog wel te bedienen via het touche screen. Ook geven 3 van de 5 lampjes onder het display geen licht meer (de lampjes voor radio, navigatie, media, telefoon). We hebben de hoofdzekeringen (onder het stuurhuis) gecontroleerd en deze zijn allemaal in orde. Heeft een van jullie mede forumleden een idee waar we het verder kunnen zoeken? Of iets soort gelijks mee gemaakt?

Alvast heel erg bedankt!

Tom Pouwels

Geplaatst door Tom Pouwels (0) , lid sinds 3 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Fiat 500? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Hans4040 (310) PRO, 3 jaar geleden

Deze auto zit nog 1 maand in de fabrieksgarantie, dus in januari even naar de dealer.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Fiat 500 of stel zelf een nieuwe vraag.