Fiat Doblo: ventilatie werkt niet op stand 1 en 2

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9D

de ventilatie doet het niet meer op stand 1 en 2. Ik heb de handleiding er even bij gehad, maar kan niet echt wijs worden uit of dit een zekering is die stuk is of iets anders. Weet iemand een oplossing?

wizzie

Geplaatst door wizzie (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Fiat Doblo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

mg_xpower (0), 12 jaar geleden

Ik weet niet of het bij de fiat ook zo is, maar vaak worden in het luchtkanaal draadweerstanden gemonteerd die in serie staan met de motor voor de standen die niet "uit" (0) of "maximaal" (4?) zijn. Deze weerstanden willen nog wel eens doorbranden; ze kunnen roodgloeiend worden, zeker als er vervuiling optreed. Als dit het geval is, is het een kwestie van deze "resistor pack" vervangen. Op ebay vind je ook ook vaak de losse weerstanden in kit vorm die je zelf dient te solderen in de oude "resistor pack".

Succes !

wizzie (0), 12 jaar geleden

zo.. dit is even een hele late reactie ;) ben er een hele tijd niet aan toegekomen, maar ik heb zojuist een nieuwe resistor pack besteld op ebay. Ik kom erop terug! (hoop dat ik de locatie van de resistor pack kan vinden in mijn doblo ;-))

wizzie (0), 12 jaar geleden

toch maar es de moeite genomen om de locatie van de resistorpack op te zoeken.. ik heb hem gevonden, vervangen en de ventilator werkt weer als vanouds.. bedankt!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Fiat Doblo of stel zelf een nieuwe vraag.