Fiat SCUDO 1.9 TD LANG: verlichting

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: DHX, Motorinhoud (cc): 2000, Vermogen (kw): 66

beste mede auto liefhebbers,
sinds een paar dagen strompel ik al met dit probleem, auto is voor apk gegaan en daar vertelde de beste heer dat de links achter mistlicht het niet doet en rechts achter wel maar dat is apk afkeur?? Dus ik heb de achter lamp losgehaald om door te meten maar de draden die op de stekker zitten lieten los door ouderdom en maakte kortsluiting. En nu doet het achterlicht links geen stroom(zekring plaast 3) en mist achterlicht links en rechts(zekering plaats 6) geen stroom en kenteken verlichting geen stroom. En rechts voor stadslicht geen stroom(zekering plaats 3)
Schakelaar aan het stuur doet het stadlicht links voor wel en rechts achter doet het ook en voor de rest doet alles het nog richting aanwijzer voor en achter+links en rechts/remlichten/achteruit werken gewoon.
zekeringen geven stroom
mijn vraag is :
Zit er nog ergen een zekering kast verborgen in het dashboard of een relais die is doorgebrand maar welke?
Kan iemand mij helpen met een tekening van hoe de bedrading lopen van achter verlichting en mist achterlichten en waar zekeringen zitten en of relais zitten??
Hoop dat iemand mij verder kan helpen
mvg,
nasser

spainnash

Geplaatst door spainnash (0) , lid sinds 9 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Fiat Scudo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

0 Reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Fiat Scudo of stel zelf een nieuwe vraag.