Fiat Punto: verlichting dashboard

Bouwjaar: 1995, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.2

Hoi,

ik heb sinds kort een 2e hands Punto gekocht en ben er erg blij mee. Ik irriteer me alleen aan een aantal lampjes die niet meer lijken te werken. De verlichting achter de toerenteller doet het niet (achter de km.teller wel) en ook de verlichting achter het klimaat-controle gedeelte is er mee opgehouden.

Weet iemand hoe ik bij deze lampjes kan komen om ze te vervangen? Ik heb al geprobeerd het klimaatcontrolegedeelte los te halen maar dit is me niet gelukt. Alle hulp is welkom.

Alvast hartelijk dank.

Vriendelijke groeten,

Willem-Jan.

wjtoebes

Geplaatst door wjtoebes (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Fiat Punto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

jeroenmonteyne (0) PRO, 17 jaar geleden

Het instrumentenpaneel uitbouwen.

sjaak321 (0), 17 jaar geleden

Het klokkengedeelte met de schroefjes links en rechts loshalen. Je kunt het er nu uitnemen en je kunt overal bij.
Voor het verwarmingsgedeelte moet je eerst de radio er uit halen, dan de middelste knop van de verwarming er af trekken en dan zie je binnenin een inbusje, dat moet er ook uit.
Dan zijn er aan de boven- en de onderkant van dit gedeelte nog enkele inbusjes, die ook losschroeven en dan zie je de lampjes, die kun je er zo uittrekken en vervangen.
Even werk, maar vrij eenvoudig.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Fiat Punto of stel zelf een nieuwe vraag.