Fiat Ducato: wil niet in achteruit

Bouwjaar: 1988, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.5 D 55kw

Klant heeft hier een Fiat Ducato 2.5D bj 88 5speed met stuurversnelling achter gelaten welke niet meer in de achteruit wil.
Het probleem is ontstaan nadat een baksteun was afgebroken en door klant zelf is vervangen .De eerste periode was niets aan de hand .
We hebben de stuurschakelmechanisme los gehaald en mechanisme in bak met hand bediend ,maar ook niet met de hand niet in de achteruit te krijgen , gevoel dat het wordt geblokkeerd .
Kent iemand dit probleem en is dit eenvoudig optelossen of moet ik denken aan een andere bak.
alvast bedankt

gardejonge

Geplaatst door gardejonge (0) PRO , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Fiat Ducato? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Maat Motorsport (0) PRO, 15 jaar geleden

Zo te horen, zou ik gaan denken aan of:

de bak lostrekken en kijken wat er loos is, of:

op zoek gaan naar een andere bak.


Gr. Kevin

anoniem-1573996169 (0), 15 jaar geleden

komt er uit deze bak maar 1 schakelstang??als er 2 zijn kan het wel eens zijn dat ze verkeerd verdraait zijn t.o.v. elkaar,en heb je al eens je achteruitrijschakelaar eruit gehaald,deze kunnen ook het zaakje in z'n achteruit blokkeren

gardejonge (0) PRO, 15 jaar geleden

Bak inmiddels uitelkaar gehad, de keuze hendel in de bak was ontzet . De hendel voorzichtig teruggebogen en schakelt het als vanouds

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Fiat Ducato of stel zelf een nieuwe vraag.