Ford Focus: 13 polige steker

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6V Type 1

Voor de inbouw van de 13 polige steker heb ik een constante Plus en een geschakelde Plus nodig. Waar kan ik deze het beste vandaan halen.
Ik heb gekeken of ik deze kon meevoeren met de kabelboom achter de zekeringkast, om zo de accu te bereiken. Dit is mi niet mogelijk. Is er een manier deze spanningen ergens vandaan te halen.

Heb ik trouwens beide spanningen nodig voor een caravan.

Hans

Hansfocus

Geplaatst door Hansfocus (0) , lid sinds 14 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Focus? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Petje57 (0) PRO, 14 jaar geleden

Je hebt in ieder geval 2 draden met spanning nodig. 1 Wordt gebruikt voor de koelkast en de ander voor de binnenverlichting. De koelkast zal achter de geschakelde moeten zitten zodat deze niet de accu van de auto leeg trekt wanneer de auto stilstaat. Je kunt de koelkast dus ook op een constante zetten maar geheid dat je dan een keer met een lege accu staat.
De constante kun je ook onder de auto doorleggen naar de accu toe en deze bij de accu zekeren. De geschakelde zul je ergens onder het dashbord moeten aftakken, bijv. bij de zekeringkast en daar ook afzekeren. Het is misschien even zoeken welke draad je hebben moet. Niet alles ligt altijd kant en klaar.

Gr.

Postie (0) PRO, 14 jaar geleden

Ja zekeringskast, dikke rode voor de constante en een dikke groene volgens mij is een geschakelde, bij twijfel kun je de dikke rode ook via een relais schakelen, heb je ook een geschakelde

Hansfocus (0), 14 jaar geleden

Bedankt voor de reactie, is gelukt.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Focus of stel zelf een nieuwe vraag.