Ford Orion 1993: Afstellen

Bouwjaar: 1993

Bij mijn ford heb ik een nieuwe waterpomp gemonteerd, helaas is bij het vervangen de afstelling van mijn kleppen veranderd.
Wie o wie kan mij vertellen waar ik eventuele herkenningspunten (merkteken) kan vinden zodat ik de auto weer op tijd kan zetten?
ik kan alleen een p vinden tussen de tandwielen van de kleppen en die zit op het blok helaas vind ik geen punt op de tandwielen zelf

marcel42

Geplaatst door marcel42 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Orion? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Niels8175 (0) PRO, 19 jaar geleden

8v of 16v?

carspecialist (0) PRO, 19 jaar geleden

kijk ff of je punten ziet zitten normaal word je klepspeling niet anders hoor als je de waterpomp vernieuwd het vermoeden is dat je nokkenas niet op tijd staat kijk of je eventueel punten ziet staan die je tegen over elkaar kan zetten dat zijn vaak de merktekens veel suc6 snap niet bel ff met de ford of ze je merktekens kunnen aanwijzen zoals ik altijd zeg geen verstand ervan blijf er dan vanaf je kan hem ook zodanig verkeerd zetten dat je klep in de zuiger vliegt en dan kost het centen

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Orion of stel zelf een nieuwe vraag.