Ford Focus C-Max 2005: aftermarket alam en start onderbreker

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: HWDA, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 74

beste,
ik heb een tijd geleden mijn c max gekocht. nu zitten er simpele(zonder knopjes) sleutels bij, het lijken wel inleer sleutels. ook heeft de auto een alarm en een startonderbreker dmv een stick die ik even in een gleufje moet houden voor het starten. ook moet ik voor het starten op een ronde afstandsbedieing met maar 1 knop drukken om het alarm te deactiveren. heeft iemand een idee hoe ik dit weer terug naar orgineel krijg? ik heb al een nieuwe sleutel laten slijpen maar het inleeren gaat niet. nu heb ik het dashbord los gehad en de draden gevolgt maar zodra ik maar 1 ding los haal werkt er niks meer. iemand ideeen of tips? gr dennis

Denniej

Geplaatst door Denniej , lid sinds 2 jaar geleden

5 Reacties

firedriver, 1 jaar geleden

Anders contact of een mail sturen, misschien ??????
https://www.autosleutels.info/
Gr.Jantje

firedriver, 1 jaar geleden

En een nieuwe sleutel laten inslijpen geeft geen oplossing omdat er geen transporter insteekt veronderstel ik ,bij een Franse merk toch, sleutel heeft als doel om je deursloten te openen en zijn contactslot.
Verdeler is niet goedkoop maar soms is er geen andere oplossing.
gr.

Heino4267, 1 jaar geleden

Op naar de dealer (met al je huidige sleutels en afstandsbedieningen, identiteitsbewijs en autopapieren) en kijken wat hij voor oplossing voorstelt (qua originele sleutel). Ook vraag je hoeveel en welke sleutels er origineel bij zaten en hoeveel je er minimaal moet hebben voor het inleren (het is een Ford ...).
Dan krijg je een prijsopgaaf van (een) nieuwe sleutel(s), baard slijpen en inleren op de auto.
Daarna kan je met die informatie altijd nog een alternatieve oplossing kiezen.

patrickmk3 PRO, 1 jaar geleden

kun je foto's plaatsen van module die je tegen komt waar van je vermoed dat deze aftermarket is.
maak ook even een foto van de stick en het gleufje en van de afstandsbediening van het alarm.
zomaar stekker los halen kan niet omdat het alarm of startonderbreker tussen de bestaande modules zit.
alles wat je los haalt zal dus weer op de originele bedrading aangesloten moeten worden.
met betrekking afstandsbediening en de originele immo alleen gebruiken dat is niet zoon punt.
2 sleutels zijn zo te maken met werkende transponder en afstandsbediening kan zonder tussenkomst van diagnose apparatuur ingeleerd worden.

    plaats ook even een foto van de sleutel. denk dat er een gemini alarm ingebouwd is als ik dit zo lees maar is handiger om even te zien op foto's - patrickmk3 PRO, 1 jaar geleden

moniquevos, 1 jaar geleden

Ik ben het eens met Heino4267. Om verdere misverstanden te vermijden of zelfs onnodige stress, is het makkelijker om naar de dealer te gaan. Sommige voertuigen hebben een bepaalde klasse alarm aan zich verbonden door de eisen van verzekeringsbedrijven.

Meer informatie inbraakpreventie: https://www.klassealarm.nl/klasse-4-alar...

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Focus of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.