Ford Mondeo: aico

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorinhoud (cc): 1999, Vermogen (kw): 107

Aico werkt morgens wel. Maar nu het zo heel warm wordt en de auto heeft in de zon gestaan. Werkt de airco niet meer. Vorig jaar opnieuw gevult.

XR4X4

Geplaatst door XR4X4 (0) , lid sinds 5 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Mondeo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

kaleido 1 (1445) PRO, 5 jaar geleden

Oké sluit een meterset aan en kijk wat de druk is in het systeem , gaat hij ook niet werken als je een stukje gereden hebt ?

Highway (115) PRO, 5 jaar geleden

Spleet van de koppeling te groot op de pomp. Dat mag maar een paar tiende van 2 mm zijn.

XR4X4 (0), 5 jaar geleden

Maandagmiddag werkte de airco niet. Gisterenmorgen even geprobeerd thuis en airco werkt goed. Kon de pomp horen in en uitschakelen.
Gisterenmiddag en avond nog geprobeerd en toen werkte de airco niet. Heb dit nu al paar keer gehad. Als de airco het niet meteen doet gaat hij onderweg ook niet werken. Is daar iets aan te veranderen aan de speling van de koppeling van de airco?

kaleido 1 (1445) PRO, 5 jaar geleden

De meeneemplaat kan er af , als je geluk hebt zitten daar nog shims achter , deze zodanig qua dikte weg halen tot de speling een paar tienden is , je kunt dit van te voren natuurlijk eerst meten is de speling echt groot dan zou je dit eerst kunnen proberen.

XR4X4 (0), 5 jaar geleden

Heb de auto al lang. Eerst nooit last van gehad.

kaleido 1 (1445) PRO, 5 jaar geleden

Nee maar alles slijt , er komt een keer een punt dat de speling te groot wordt , zal niet zeggen dat dat de oorzaak is maar is wel iets om te controleren.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Mondeo of stel zelf een nieuwe vraag.