Ford Transit: Airco werkt ineens niet meer en koelvin liep altijd maar nu ook

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Diesel, Motorcode: tdci

Sinds enkele dagen doet mijn airco het niet meer, kom ik dus achter toen het zo warm werd
Alle zekeringen werken wel en zijn heel ook het lampje in de draaiknop werkt ook, het enigste wat ik raar vindt is dat mijn koelvin ook niet meer meedraait (Wat volgens mij wel moet) voorheen deed ie het wel, maar nu niets meer ik merk dus als ik hem inschakel dat dde motor gewoon blijft doorlopen voorheen hakkelde hij iets in het toerental nu doet hij niets.
Gaarne enige raad svp
Groet Karel

kakikar

Geplaatst door kakikar (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Transit? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

jan T (10) PRO, 11 jaar geleden

nou laat eerst de vulling controleren als de druk in het systeem telaag is doet hij niks meer dus slaat de ven ook niet in.

groetjes jan.

kakikar (0), 11 jaar geleden

Beste Jan ik ben vandaag bezig geweest bij een airco bedrijf en hebben een pijp van alu vervangen van codensor naar droger en alles opnieuw gevuld en afgepaerst, nu geeft hij een foutcode aan op het brandstoffilter bij de sensor, maar deze heeft geen sensor en moet er dan een update van de ford komen??
heb jij dit wel eens meer gehoord

Postie (0) PRO, 11 jaar geleden

Die storing kan je gewoon negeren, na een software update zal die wel verdwijnen...

kakikar (0), 11 jaar geleden

Vandaag volgens Ford niet mogelijk de storing P2265 (sensor geeft aan dat er water in brandstoffilter zit)
en uitgelezen en gereset met draaiende motor, en airco slaat aan , vervolgens een update gehad bij garage van computer en geen storingen meer, en dus ook weer geen airco.
Ford zegt dus ja moeten we maar een andere afspraak maken om het hele systeem te controleren en kosten waren vandaag voor de update €141.-- en volgende keer zal het wel wat duurder zijn ze hebben in ieder geval de auto de gehele dag nodig voor controle
Help wie kan mij iets meer vertellen

kakikar (0), 10 jaar geleden

Is gelukkig opgelost was een lekke slang

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Transit of stel zelf een nieuwe vraag.