Ford Transit: bonk na het overschakelen

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Diesel

goedendag allemaal, heb hier een ford transit die na het overschakelen een bonk veroorzaakt. heb al gekeken of de uitlaat tegen de trekhaak aan slaat. en de motorsteunen ook nagekeken. de transit heeft voorwielaandrijving. wie heeft er een idee. of zo iets meegemaakt. bij rustig doorschakelen geluid zachter of weg maar bij echt doortrekken ook dit geluid niet.

mvgr

apalracer

Geplaatst door apalracer (0) PRO , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Transit? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

jjbalmszonen (0) PRO, 14 jaar geleden

Dubbelmassavliegwiel versleten? Startmotor erafhalen en kijken of er slijpsel in de starter zit, mogelijkheid; vorige week gehad

apalracer (0) PRO, 14 jaar geleden

zal eens kijken. want de startmotor moet ook vervangen worden. is de bak er af halen een flink karwei bij deze transit? alvast bedankt voor het meedenken.

mvgr

Postie (0) PRO, 14 jaar geleden

Is niet de onderste motorsteun gebroken/los??

jjbalmszonen (0) PRO, 14 jaar geleden

Als je al denkt dat de startmotor vervangen moet worden is het zeker zaak de boel goed te contr, bij geluiden tijdens het starten, of hij start niet meer. Na 2 weken was de 2e starter aan de beurt, koppeling en massavliegwiel vervangen!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Transit of stel zelf een nieuwe vraag.