Ford Ka: CDV

Bouwjaar: 1999

reactie op vraag over cdv ford ka d.d. 14-05-05
sorry mensen voor de late reactie,ik heb door omstandigheden geen tijd gehad om e.e.a. te checken.
de centrale vergrendeling werkt nog steeds niet,het probleem zit niet in de slechte doorvoerverbindingen.Alles gecontroleerd en in orde.Ik omschrijf hier nog eens duidelijk wat zich voordoet.Bij het afsluiten van de deur hoor je de vergrendeling werken,maar de sleutel wordt vanzelf meteen weer teruggedraaid{goed voelbaar}en de deur is weer open.Hou je de sleutel bij het vanzelf terugdraaienvast,dan hoor je in het slot een licht ratelend geluid.ditdoet zich voor bij beide deuren.De ene deur reageert ook niet op de ander bij het sluiten.
Nog een vraag:heeft de c.v. geen relais?Dan kan ik de steker daarvan loskoppelenen zodoende zekering F1 wel plaatsen zodat de achterruit verwrming tenminste blijft werken.Op het schema staat geen relais van de c.v. aangegeven!Het met de hand afsluiten van de deuren accepteer ik dan maar.Weet iemand van jullie misschien nog een oplossing? BVD

job5477

Geplaatst door job5477 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Ka? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Niels8175 (0) PRO, 18 jaar geleden

Heb je ook achter de rubbers gekeken,van de stekker in de deurstijl?
Denk dat daar een draadbreuk zit,door oxidatie.

Niels

Spike11032 (0) PRO, 18 jaar geleden

Ik denk dat Niels gelijk heeft. Dit is een bekend probleem waar al in 2000 een T.S.B. van was. Er moeten twee nieuwe draadbundels en twee nieuwe raamsnorren gemonteerd worden en de opening achter de bevestiging van de spiegels moet worden afgedicht. Dit is zeker niet gratis, maar ja, dan heb je wel weer het gemak van C.P.V.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Ka of stel zelf een nieuwe vraag.