Ford Mondeo: Centrale deurvergrendeling sluit niet

Bouwjaar: 2008, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2,0

Goede dag ik heb een probleem met de centrale deurvergrendeling van de auto. Gisteren gewoon de auto in de ochtend geopend en daar het werk gereden maar daar aangekomen wilde de auto niet sluiten. het lijkt als of de sleutel niet reageert. De auto toen maar alle vier op de oude manier afgesloten en de de lv deur met de sleutel. Ik moest toch naar het werk. Tijdens het weg lopen maar op sluiten gedrukt en weg gegaan. In de avond terug bij de auto en deze ging open met de sleutel, thuis aangekomen wederom hetzelfde probleem niet sluiten.

De reserve sleutel gepakt dacht misschien batterij leeg, maar met deze reserve sleutel en volle batterij gaat hij bij dicht meteen weer open. Wat is er aan de hand hou kan ik hem toch sluiten desnoods tijdelijk voor de nacht. Het valt op dat bij zelf sluiten de koplampen en spiegellampen blijven branden, loopt mijn accu dan niet leeg.

Kunt u mij aangeven wat er aan de hand en hoe dit op te lossen, de boordcomputer geeft aan lv deur porties staat open bij herhaaldelijk dicht doen verdwijnt deze melding.

Adrie50

Geplaatst door Adrie50 (0) , lid sinds 10 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Mondeo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Highway (65) PRO, 10 jaar geleden

linker deurslot defect naar mijn idee, daarom reageert hij niet op de afstandsbediening. De auto geeft een signaal af dat de deur nog open is en daarom gaat hij niet op slot.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Mondeo of stel zelf een nieuwe vraag.