Ford Galaxy: cruise control

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2.3

hoi,
wie kan me vertellen waar de regelunit van de snelheidsregelaar zich bevind. deze is stuk (na diagnose) en wil deze graag zelf vervangen....
groet, michiel.

michiel24

Geplaatst door michiel24 (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Galaxy? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Doktor (0) PRO, 13 jaar geleden

Als het goed is ergens midden onder het dashboard.

Suc6

michiel24 (0), 13 jaar geleden

kenners,
dit keer geen vraag maar een opmerking:
door jullie ondersteuning zijn veel dingen zelf op te lossen of te verhelpen. dank daar voor. echter sommige dingen kunnen volgens mij toch beter aan de dealer overgelaten worden, bijvoorbeeld het vervangen van een regelunit tbv de snelheidsregeling. heb het idee dat het hele dashboard "gesloopt" moet worden om er bij te kunnen. tevens zou het handig zijn als alle problemen per merk- type auto gefilterd zouden kunnen worden, zodat ik alle voorkomende dingen op rij zie van bijv. een ford galaxy. ik vind het interessant om andere voorkomende problemen en oplossingen te lezen. nu moet ik daarvoor 1499 berichten doorspitten. nogmaals erg bedankt voor de ondersteuning, laat daar geen misverstand over zijn. groet, michiel.

sinterklaas (0), 13 jaar geleden

interessante uitvinding is de zoekfunctie :-)
men klikt op zoeken
vervolgens typt men in galaxy en cruisecontrol
daarna selecteerd men het auto merk (hoeft niet eens)
en voila er verschijnt een hele reeks zonder 1499 berichten af te gaan.
wet je trouwens zeker dat het de regelunit is en niet een gescheurde slangetje of zoiets dergelijks (vaak bij de galaxy)
gegroet

michiel24 (0), 13 jaar geleden

hoi santa,
bedankt voor je bericht.
onze galaxy is voor een aantal probs naar de dealer geweest voor diagnose. daaruit bleek dat de regelunit van de snelheidsregeling stuk is en dat deze vervangen dient te worden. misschien kun je me iets nauwkeuriger vertellen waar deze zich bevind. "ergens midden onder dashboard" is me net te weinig info. probleem is nog niet opgelost maar sta bijna op punt terug naar de dealer te gaan voor reparatie. over 2,5 week gaan we op vakantie en zou graag probleem opgelost hebben voor die tijd.
groet, michiel.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Galaxy of stel zelf een nieuwe vraag.