Ford Focus: display kilometerstand

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6

Hallo,

Ik heb het volgende probleem met me auto na het uitschakelen van de auto begint na een minuut of 5 het display van de kilometerstand te branden, en gaat ook niet meer uit. Tenzij ik de auto start en weer uitzet maar daarna begint het zelfe ritueel weer!!!

accu vorig jaar vernieuwd en nu weer nagemeten is goed verders. Wat kan dit probleem zijn??? dit gebeurd wel trouwens met koud weer!!

mvg Maurice

Hier nog een foto

[url=http://imageshack.us/photo/my-images/833/afbeelding008v.jpg/" target="_blank" rel="nofollow">http://imageshack.us/photo/my-images/833...][img]http://img833.imageshack.us/img833/9357/...[/img][/url]

Uploaded with [url=http://imageshack.us]ImageShack.us[/url]

klikoboy

Geplaatst door klikoboy (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Focus? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Doktor (0) PRO, 12 jaar geleden

Ik denk dat dit in het instrumentenpaneel zelf zit, er zijn wel eens meer problemen met dit paneel. via een garage kan je ze laten repareren.

Suc6

klikoboy (0), 12 jaar geleden

Dokter bedankt voor je reactie

zo'n vermoede had ik al omdat dit probleem alleen bij koud weer op treed dan gaan we maar even las de dealer

Bedankt nogmaals

mvg maurice

heijmans85 (0), 12 jaar geleden

dat klopt nu de winter eraan komt krijgen de meeste fordjes hier weer last van als je te lang wacht zal het paneel straks helemaal niet werken er zijn genoeg bedrijven die dit kunnen repareren zelf zou ik niet naar d dealer gaan want die is toch z´n 75 euro duurder.

slayer1981 (0) PRO, 12 jaar geleden

met repareren zit je tussen de 150 a 200 ex btw

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Focus of stel zelf een nieuwe vraag.