Ford KA: Elektrische ramen

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Motorcode: A9B, Motorinhoud (cc): 1300, Vermogen (kw): 51

Heren/dames...

Mijn zus heeft een Ford Ka uit 2003, Cremer uitvoering met o.a. elektrische ramen. Deze hebben tot kort geleden altijd naar behoren gewerkt, nu werkt de gehele installatie niet meer.
Wanneer je de een van de knoppen bedient, de verlichting in de bedieningsknoppen (zowel links als rechts) gaan dan uit. De ruiten geven geen kik, ik hoor geen klikgeluiden of wat dan ook.
De zekering is in orde, de sterkte klopt en heb deze verwisseld met een andere, geen resultaat.

Ik heb verschillende onderdelen liggen, kabelboom, stekker portier/auto, schakelaar rechts, krimpkousen ed. Is er hier iemand die hier ervaring mee heeft, en mij zo kan vertellen waar ik moet zoeken/beginnen?
Ik heb het paneel van de rechterportier al verwijderd, de kabel naar de schakelaar zit erg strak en zitten 2 scheuren in de kabel. Verder zit er veel vocht in de deur, waarschijnlijk zit een rubber los, maar dit is voor latere zorg.

(EDIT) Verder werkt de gehele elektrische installatie naar behoren, ook zijn er geen problemen met de centrale deurvergrendeling.

Gegroet

1900CDTI

Geplaatst door 1900CDTI (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Ka? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Heino4267 (110), 8 jaar geleden

Geef de raam-motor eens een extra massa en kijk eens of het dan wel werkt.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Ka of stel zelf een nieuwe vraag.