Ford STREET KA: Interieurverlichting

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: CDRA, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 70

Goedendag,
De interieurverlichting van mijn Streetka werkt niet. Niet als ik de deur open doe en ook niet als ik de interieurverlichting handmatig aanzet. Wat zou dit kunnen zijn?

Als ik de verlichting van de auto aanzet en ik doe de deur open gaat gewoon het waarschuwingsgeluid af van dat de verlichting aanstaat. Ik denk dus niet dat het het zwarte pinnetje in de deurstijl is wat registreerd of de deur open of dicht Is.

Werkt de interieurverlichting op dezelfde zekering als die van de centrale deurvergrendeling en de elektrische spiegels?

Ik hoor het graag en alvast bedankt!

Behindmountain

Geplaatst door Behindmountain (0) , lid sinds 6 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Ka? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Hans4040 (340) PRO, 6 jaar geleden

Is het lampje niet stuk?
de zekeringen staan in het boekje en/of in het klepje van de zekeringkast

Behindmountain (0), 6 jaar geleden

Het lampje is nog heel, niks aan het draadje in het lampje te zien, ook niet verkleurd. Het is dezelfde zekering als van de klok en de radio, die werken gewoon, dus dat kan het niet zijn. Kan het misschien een relais zijn?

Hans4040 (340) PRO, 6 jaar geleden

Nee, de binnenverlichting werkt niet via een relais.
Meet even op de aansluitingen van het lampje, aan beide kanten en controleer het stekkertje

Behindmountain (0), 6 jaar geleden

Het was het stekkertje, bedankt!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Ka of stel zelf een nieuwe vraag.