Ford S-Max 2009: Intermittend instrument cluster en display climat Control uitval

Bouwjaar: 2009, Brandstof: Diesel, Motorcode: QXWB, Motorinhoud (cc): 2000, Vermogen (kw): 103

Ford Smax tdci 2009. Sinds een 2 tal weken valt soms het instrument cluster verlichting en tellers uit evenals het display van de Climate Control. Waarna het ook weer aan gaat. De blowers blijven gewoon werken evenals de knoppen.
Ook verlichting en cruise Control blijft gewoon werken.
Bij het uitzetten en starten is alles weer gewoon.
Auto weggebracht waarbij 1e diagnose was instrument klus ter microprocessor en soldeerfouten, dit is gerepareerd, maar bleek niet het probleem, het probleem trad na reparatie dezelfde dag weer op. Daar is toen de auto uitgelezen en konden ze een voeding probleem bij A op de Fuse zekering box onder handschoenenkastje terugvinden.
Zelf de zekeringen gecontroleerd, F8 zekering instrumenten cluster, bij verwijderen valt deze uit, maar niet de display Climate Control. Bij verwijderen zekering F27 Climate Control valt display en blowers uit, wat niet optreed bij het probleem.

Wie kan mij van goede tips voorzien? , alvast hartelijk dank.

Koen73

Geplaatst door Koen73 (0) , lid sinds 1 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford S-Max? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

0 Reacties

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford S-Max of stel zelf een nieuwe vraag.