Ford Focus: Ipod/Iphone aansluiting

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Diesel, Motorcode: TDCI 2.0

Beste leden,

dit is niet echt een probleem wat ik heb, maar ik ben opzoek naar iemand die een iphone/ipod aansluiting kan aanleggen in mijn auto. Ik heb een ford focus 2006 titanium, met full options. Dus de sony stereosysteem die is ingebouwd.( zie foto)
[img]http://i48.tinypic.com/2ex53bb.jpg[/img]
Ik heb ook een aux aansluiting in mijn dashboard kastje, maar het is echt heel irritant om elke keer vanaf mijn iphone muziek te regelen. Ik wil dat alles op mijn scherm komt van mijn sony installatie en zodat ik vanaf mijn installatie dus kan spoelen en shufflen etc. Weet iemand of dit mogelijk is en zo ja, waar kan ik dit regelen?
wat zullen de kosten hiervoor ongeveer zijn?

Geplaatst door

zubairahmad (0)

al 14 jaar lid

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw auto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen via onderstaand kentekenveld.

Reacties

Simpel, de Ford dealer kan een active houder en bijbehorende kabel leveren voor deze modellen.

Suc6

Doktor 0
badge

14 jaar

[quote=Doktor]Simpel, de Ford dealer kan een active houder en bijbehorende kabel leveren voor deze modellen.

Suc6[/quote]
en daarmee kan ik mijn iphone muziek op mijn sony systeem zien? want een aux ingang heb ikal, maar daarmee moet ik telkens muziek vanaf mijn iphone besturen en dat wil ik dus vermijden. ik wil alles met de knopjes op men stuur kunnen doen

zubairahmad 0

14 jaar

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Focus of stel zelf een nieuwe vraag.