Ford Fiesta: motor word niet warm. kachel wel.

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.25 zetec 16v

halo nadat ik een ander motorblok heb ingebouwd,en de thermostaat,temp censor(groen), waterpomp, en radiator heb vernieuwd en nieuwe koelvloestof erin gedaan, alle maar dan ook alle stekkers en aansluitingen heb gecontroleerd worden alleen de slangen die naar de kachel lopen warm alle twee. de radiator en de 2 dikke slangen boven en onder blijven koud. Ben gaan rijden met de kachelkraan open en op warm, hij blaast loeihete lucht uit de kachel ben bang dat ik de koppakking er uit blaas. Hij geeft binnen op de temp meter de temp goed aan komt niet boven de helft van de meter. Hoe lang moet ik blijven doorrijden voordat de thermostaat open gaat ???

knallertje

Geplaatst door knallertje (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Marea? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Postie (0) PRO, 12 jaar geleden

Gewoon stationair laten draaien tot de ventilator aanslaat, temp meter in de gaten houden.Kachel word altijd eerst warm dan gaat bij ongeveer 85 graden de thermostaat open..

knallertje (0), 12 jaar geleden

OK ik ga het morgen proberen, alvast bedankt.

knallertje (0), 12 jaar geleden

probleem opgelost, ben gaan rijden, daarna stationair laten draaien en na een minuut of 15 ging de thermostaat open en daarna sloeg de ventilator op de radiateur aan.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Marea of stel zelf een nieuwe vraag.