Ford Focus: oliedruk valt weg!

Bouwjaar: 2000

hallo wie kan me helpen ik zit hier met een dilemma ik heb een ford focus 1.8 endura turbodiesel intercooler en de oliedruk valt steesd na enige tijd weg bij 3000 toeren nu heb ik de oliedruksensor al vervangen en de oliepomp we hebben naar de lagers keringen en alles verder al nagekeken of vernieuwd en nog blijft het probleem zich voor doen dus bij deze ik weet verder ook geen uitweg meer wie o wie kan me helpen en heeft dit eerder voor zijn kiezen gehad alvast bedankt!!

mvrg phkroese

phkroese

Geplaatst door phkroese (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Focus? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Niels8175 (0) PRO, 19 jaar geleden

als jij je carter demonteert,dan zie je naast de olieaanzuigzeef,de hogedrukleiding lopen van de oliepomp naar de oliegallerij.
Kijk dan goed of het haakse aluminium bochtje,goed gemonteerd zit op de beide leidingen.


succes!

niels

phkroese (0), 19 jaar geleden

hey niels ik zal het even bekijken maar volgens mij zat ie wel goed kan het ook zijn dat als er ruimte op de afsluitrubbertjes zit dat de druk weg valt?

Niels8175 (0) PRO, 19 jaar geleden

dat is juist het probleem soms...het lijkt of die goed zit,maar zit er niet ver genoeg op,waardoor die langs de 0-ringen ''piest''.

let er ook goed op,of de aansluitingen op de pijpjes niet ingesleten zijn!

succes

niels

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Focus of stel zelf een nieuwe vraag.