Ford Ka : Problemen met boordcomputer , pakt sleutels niet meer

Hoi allemaal,

Ik heb mijn ford ka bij een spuiter staan en de accu was er 4 weken uit. Nu willen we hem starten vandaag en draaid de startmotor wel, maar voor de rest start ie niet door. Ik denk dat het aan de boordcomputer ligt omdat die waarschijnlijk gereset is omdat ie te lang geen spanning meer heeft gehad.

Hoe kan ik mijn 2 sleutels weer inprogrammeren zodat mn autotje weer rijdt ?

alvast bedankt

mrrepel

Geplaatst door mrrepel (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Ka? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

yoshi (0) PRO, 18 jaar geleden

Als de startmotor werkt kan het probleem niet bij het PATS-systeem liggen. Het heeft dus geen enkele zin om de sleutels opnieuw in te leren. Is er een probleem met de gecodeerde sleutels dan zal de startmotor niet werken en moet het controlelampje in het uurwerk snel knipperen gedurende 1 minuut. Ik zou maar eens beginnen bij de veiligheidsschakelaar van de benzinepomp. De kans bestaat dat die uitgesprongen is. Gewoon bovenaan op de schakelaar de knop induwen en proberen of de motor dan wel aanslaat.
Bij een Ka zit die schakelaar links of rechts beneden aan de A-stijl.

Yoshi.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Ka of stel zelf een nieuwe vraag.