Ford Mondeo: Radioantenne

Bouwjaar: 1999

Hallo,

Mijn radioantenne was afgebroken, tot die tijd perfecte radio ontvangst. Nieuwe antenne laten monteren door Ford Deventer, en ja je raad het al, bijna tot geen ontvangst. Gelijk te kennen gegeven dat er geen ontvangst was, monteur kwam met de vraag wat voor een kastje het was wat onder de antenne zat (aan de binnenkant van de auto, kon hem daar geen antwoord op geven. Heb hem wel verteld dat er navigatie in de radio zit (orgineel). Na twee maal terug te zijn geweest bij de Forddealer is het nog steeds erg slecht met de ontvangst. Is niet te gebruiken als radio. Mijn vraag is wat te doen, en wat is dat metalen kastje van 10x5 cm?

Alvast bedankt voor de reactie,

Andy

Andy409

Geplaatst door Andy409 (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Mondeo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

PBleeker (0), 20 jaar geleden

Dit is de wereld anderom denk ik , de antenne werkte prima , een nieuwe laten monteren door een Ford garage , dan moeten hun toch met de oplossing komen.

Andy409 (0), 20 jaar geleden

Helaas was de goed werkende afgebroken...heb ook geen vertrouwen meer in Ford Deventer toen ze MIJ vroegen waarvoor dat kastje was. Maar des al niet te min ik zit wel zonder radio-ontvangst.

Niels8175 (0) PRO, 20 jaar geleden

dat metalen kastje is de ontvanger van de navigatie.

laat de weerstand naar de massa van de auto doormeten.die mag niet te hoog zijn,en een antenne kabel moet een goede massa hebben voor goede ontvangst.

er zitten pennetjes aan,die door de lak heendrukken met het aandraaien van de antenne.zet die eens rechtop voor het monteren.


succes

niels

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Mondeo of stel zelf een nieuwe vraag.