Ford Mondeo: remmerij

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorcode: 2000

dag iedereen ,Een heel gelukkig en voorspoedig 2013,

Mijn probleem: moet remblokken achter vervangen,dus zuiger terugduwen,...gaat niet ,niet zacht en niet met kracht,wat kan de oorzaak zijn?en hoe los ik dit op zonder het hele zooitje om zeep te helpen?
verder, is het normaal dat het eene remblok echt helemaal op is en de andere nog minstens 90%,zo niet wat doe ik er aan om dit te voorkomen? ( deze blokken aan een wiel)

hansvsan

Geplaatst door hansvsan (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Mondeo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

kaleido 1 (1830) PRO, 11 jaar geleden

Draaien en drukken tegelijk .
Geleidepennen en zuigers controleren op gangbaarheid, tevens de hevel van de handrem controleren op gangbaarheid , moet soepel bewegen.
Je bent wel met remmen bezig , als je niet weet hoe het allemaal precies werkt , laten doen , het is vrij lastig stoppen als je het rempedaal intrapt en er gebeurd niks .

hansvsan (0), 11 jaar geleden

Bedankt Ferrie,ga vooral draaien en dr. weet dat het remmerij is ,wwet gelukkig wel hoe het werkt ,kreeg(krijg) dit niet gedaan ben altijd een beetje bang voor niet geweten blokades,palletjes schroefjes enz.begrijp je. Zegt verder niets, maar heb tien jaar gevaren als 1'machienist,dus wel enige kijk o techniek "Geen pan iek

kaleido 1 (1830) PRO, 11 jaar geleden

Oke ,maak me al minder zorgen , was alleen een opmerking uit veiligheidsoverweging , succes.

hansvsan (0), 11 jaar geleden

bedankt...

hansvsan (0), 11 jaar geleden

Ferrie, probleem opgelost "draaien en drukken"vooral draaien,bedankt voor je raad en andere comentaar i.v.m. veiligheid ,tot de volgende keer...

kaleido 1 (1830) PRO, 11 jaar geleden

mooi man , bedankt voor de feedback.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Mondeo of stel zelf een nieuwe vraag.