Ford Ka: Ruitenwissermotor ford ka demonteren

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine

Mijn ruitenwisser motor is defect, nu probeer ik de motor te demonteren, maar krijg die er niet uit, heb de ruitenwissers gedemonteerd, de kappen verwijderd, mechanisme los gemaakt, motor los liggen, maar krijg het er niet uit, moet ik nog meer demonteren of losdraaien? Is er ergens een boekwerk van of een youtube filmpje, wie helpt mij ...

Geert

GeertG01

Geplaatst door GeertG01 (0) , lid sinds 12 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Ka? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

angelo1980 (0), 11 jaar geleden

geert

heb je alle stangen van de ruitenwissermotor los? het zou misschien kunnen dat je een deel van de carrosserie moet los schroeven .
mvg

GeertG01 (0), 11 jaar geleden

Heb de motor helemaal los liggen, naar krijg niet voldoende ruimte om de motor er uit te krijgen, ook krijg ik zo de stekker er niet uit

angelo1980 (0), 11 jaar geleden

nu ik ken de ka niet zo goed ,maar ik zou dan beginnen denken dat er nog een tussenstukje van de carrosserie los moet of de ruitenwissermotor verschuiven indien mogelijk. misschien is er wat verder een grotere opening ?
mvg

GeertG01 (0), 11 jaar geleden

Tis gelukt, heb de motor er uit gekregen, en de andere er weer in, vraag niet hoe, maar het is gelukt, alles weer netjes vast gezet, dicht gemaakt, motor doet het, nu de volgende probleen, ruitenwissers gaan heen en weer, maar blijven recht op staan, dan heb ik waarschijnlijk de mechanisme net een halve slag verkeerd op de motor gezet denk ik, kan dat zo zijn ????

Bartuz (0), 11 jaar geleden

Zet je ruitenwisser op de interval stand.
Laat de wissers 1 x heen en weer gaan en zet het contackt uit.
Stel nu je wissers af want de motor staat in de nul stand.
SUcces

GeertG01 (0), 11 jaar geleden

Allemaal bedank, stangenstelsel verkeerde stand op de motortje gezet, na wat puzellen, paar keer losven vast maken, werk het weer goed.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Ka of stel zelf een nieuwe vraag.