Ford Transit: sleutels in cabine

Bouwjaar: 1996

Weet iemand een nette manier om in een transit te komen. De sleutels liggen binnen met de deuren op slot. en ik heb ook geen sleutelcode om er een bij te maken.

PS het is een personenbus.

witte12281

Geplaatst door witte12281 (0) PRO , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Transit? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

huisjes (0), 18 jaar geleden

Dmv van een blaasbalgje tussen de carosserie en de deur doen (soort lendesteun) en dan met een stuk remleiding de handgreep openen. Als het een transit is voor 2001 de achterruitrubber en de ruit eruit halen/snijden.

ruudvanmaarseveen (0) PRO, 18 jaar geleden

ruitrubber stuk snijden is de goedkoopste oplossing
(rubber scheerraampje kan ook!)

rikkie9824 (0) PRO, 18 jaar geleden

gebruik een borgbandje wat ze gebruiken b.v. om een motor vast te zetten in een krat.Dit stuur je dan tussen het portierrubber in een lus vorm om de slotknop trek strak aan en dan omhoog met het slotknopje succes.

witte12281 (0) PRO, 18 jaar geleden

De Sleutel is gevonden toch maar op de oude manier door een opening temaken tussen bovenkant deur en de sponning. Toen met een stevige ijzerdraad achter de opener gewurmd en los getrokken. het vergt geduld maar dan lukt het wel.
Nog bedankt voor alle adviezen.

Witstra

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Transit of stel zelf een nieuwe vraag.