Ford Fiesta 2004: Startonderbreker

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Benzine, Motorcode: A9JB, Motorinhoud (cc): 1300, Vermogen (kw): 51

Nadat ik mijn auto in het donker wilde opstarten met startkabels, waarbij ik per ongeluk de polen verkeerd aansloot (er kwamen vonken van de klem bij het aansluiten, dus meteen weer weggehaald), verschijnt nu in de display het slotje (rood lampje, onderaan in het midden van de bijgaande afbeelding) dat aangeeft dat de startonderbreker actief is. Nu ik de accu heb opgeladen, start de auto dus nog steeds niet. Wat is de oplossing voor dit probleem?

Arnold Philip

Geplaatst door Arnold Philip (0) , lid sinds 1 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Fiesta? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

kaleido 1 (1420) PRO, 1 jaar geleden

Zekeringen al gecontroleerd ?

    Zojuist voor de 2e keer gecontroleerd, ik kan geen defecte zekering ontdekken. Zou het een reais kunnen zijn? - Arnold Philip (0), 1 jaar geleden

Arnold Philip (0), 1 jaar geleden

Ik heb nog even verder gekeken. Waar in het dashboard normaal de km-stand wordt aangegeven, staan nu slechts puntjes en de aanduiding van de koelvloeistoftemperatuur (balkje) slaat volledig uit naar boven en knippert voordurend. Het slotje, waar ik het in mijn eerste bericht over had, knippert ook, maar niet steeds met hetzelfde ritme.

kaleido 1 (1420) PRO, 1 jaar geleden

Computer defect is ook een optie.
Anders uit laten lezen .

Master_ (25), 1 jaar geleden

Haal de accu eens los voor een kwartiertje ofzo. Wellicht is resetten van het hele spul een oplossing? (let op dat je de radiocode ergens hebt)

Arnold Philip (0), 1 jaar geleden

Ik heb dat gisteren ook al gedaan. En 30 minuten gewacht, maar het resultaat is hetzelfde: slotje blijft knipperen. Is het omzeilen van deze startonderbreker eventueel mogelijk? Deze stelen ze toch niet meer! De auto is nieuw door ons gekocht en nu 18 jaar oud. Een dure reparatie is hij niet meer waard. In augustus is hij gekeurd en vorige week nog over mijn hart gestreken en de schroefveer LV vervangen. En dan nu het foutje gemaakt met het opstarten....dom van me. Misschien de sloper maar bellen.

Master_ (25), 1 jaar geleden

Ben je wellicht lid van wegenwacht of heb je Ford-Assistance? Die kunnen hem ook uitlezen. Dan weet je wellicht meer.

    Nee, helaas geen lid meer. Sinds mei een andere auto en daar het lidmaatschap op overgezet. Deze Fiesta hebben we aangehouden voor de kinderen die er in de buurt gebruik van maken. Openbaar vervoer in onze regio is ondoenlijk en dus is eigen vervoer noodzakelijk. - Arnold Philip (0), 1 jaar geleden
check

Beste antwoord, geplaatst door Arnold Philip (0), 1 jaar geleden

Auto is naar de sloper gegaan!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Fiesta of stel zelf een nieuwe vraag.