Ford Mondeo: Vin blijft maar draaien!

Bouwjaar: 2001

Hallo,

Ik heb een Ford Mondeo, type first edition 1.8 125 pk. De vin van de auto blijft steeds draaien. De kabels zien er verder goed uit. Ik heb nooit eerder Ford gereden, maar denk niet dat dit normaal is. De vin blijft ook draaien als ik binnen alles op OFF zet. Wat is er mis?

Alvast bedankt,

Gr.

Ford First Edition

Geplaatst door Ford First Edition (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Mondeo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Rudi10554 (0), 18 jaar geleden

Welke "vin" heb je het over. Indien het gaat om de fan achter de radiateur dan verwacht ik dat de temp sensor defect is.
Suc6
Rudi

Ralph9255 (0), 18 jaar geleden

Ik heb exact hetzelfde gehad, ook Mondeo First Edition 125 pk met ECC, vond het ook niet normaal, zat nog in de garantie, dealer zei echter dat alle Mondeo's dit hadden, ben naar andere dealer gegaan, konden het ook niet 123 oplossen, toen naar ANWB voor keuring, is geen normaal verschijnsel,er werd tijdens de keuring ook temperatuur genomen, bij katalysator in konden ze het nog meten maar bij kat uit werd een onmeetbare hitte waargenomen, wellicht heeft een en ander met elkaar te maken, rapport naar dealer gefaxt, koop is toen gelijk kostenloos ongedaan gemaakt,lijkt alsof de dealer wel van het euvel wist maar de kosten niet wil ( is het een groene ? ) als het waar is wat Rudi zegt snap ik die andere dealers niet, de ANWB adviseerde nog wel naar de airco specialist te gaan, is ook van rechtswege handig.
maar goed , ben blij dat ik dus niet de enige ben die er last van had maar daar koop jij weinig voor,als je maar niet mijn ingeruilde mondeo hebt gekocht, toch succes ermee.....

Ford First Edition (0), 18 jaar geleden

Bedankt voor jullie reactie.

Tav. Ralph, ik heb de auto in Eindhoven gekocht. Rudi het is de fan welke links voor zit als ik vanuit de auto bekijk. Ik had vernomen dat het mogelijk door een defecte stekker zou komen? Dit zou dan de stekker zijn die aangesloten is op de van. Of door gesmolten kabels. Dit laatste is echter niet het geval.

Gr.

bassboy (0) PRO, 18 jaar geleden

Bij een modeo 2001 met airco neem ik aan?De koelvin voo r bij de radiateur bestaat uit 2 fase's!airco aan langzame snelheid airco druk boven 22 bar hoge snelheid!deze schakeling zit vai een voorschakel weerstand!connector en weerstand gaan wel eens stuk!Laat bij de dealer dit controleren en zorg dat ze na de rep.eerst een koelvin test uitvoeren!storing kan soms opgeslagen worden in motormangementsysteem!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Mondeo of stel zelf een nieuwe vraag.