Ford Ka: Water in kofferbak

Bouwjaar: 2010, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld

Hallo, wij hebben een Ford Ka uit 2010 gekocht afgelopen zomer, weinig geregend dus toen niet opgevallen maar nu het veel regent kunnen wij dagelijks de ruimte waar de reservewiel in ligt leegscheppen. Water drupt ter hoogte van het achterlicht aan de linkerzijde en lijkt van bovenaf te komen. Hebben alles nagelopen maar kunnen niet echt een plek vinden waar het eventueel binnenkomt. Achterklep rubbers zijn goed, doorvoerrubber van 3e remlicht bedrading ziet er ook goed uit. Iemand een idee?

gr. Harold

hjonk

Geplaatst door hjonk (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Ka? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

Heino4267 (230), 5 jaar geleden

Zit er een schuifdak in?

hjonk (0), 5 jaar geleden

Nee geen schuifdak. Ik heb de onderkanten van de klepscharnieren ook bekeken en die waren droog.

kaleido 1 (1790) PRO, 5 jaar geleden

Binnenbekleding los halen , iemand in de auto en de ander de auto nat spuiten en kijken waar het weg komt.

hjonk (0), 5 jaar geleden

Het komt vanuit het gedeelte omgeving achterlicht aan de binnenzijde, alleen omdat het van een hoger gedeelte komt kan je niet precies zien waar vandaan. Morgen stukje daktrim loshalen, kijken wat daar zit.

Heino4267 (230), 5 jaar geleden

Controleer je raamrubbers anders ook eens goed.

hjonk (0), 5 jaar geleden

Probleem is inmiddels gevonden. Onder de kunststof dakstrip zat een lasnaad waar een scheurtje in zat. Vreemde plek voor een scheurtje maar goed.....dicht gekit en het lekt gelukkig niet meer al vind ik het wel vreemd dat er daar een scheur in kan komen. Iedereen bedank voor het meedenken.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Ka of stel zelf een nieuwe vraag.