Ford Transit 2003: Water lekkage

Bouwjaar: 2003, Brandstof: Benzine, Motorcode: EYPA, Motorinhoud (cc): 1800, Vermogen (kw): 85

Help!
Sinds een paar weken ben ik eigenaar van een Ford Transit connect.
Nu kwam ik er laatst achter dat er water vanonder het dashboard kastje naar binnen liep. Ik heb het toen via hier opgezocht en kwam erachter dat het waarschijnlijk een verstopte paravan zou kunnen zijn. Ik heb zelf de boel open geschroefd en idd wat drap en blaadjes uit de gaten gehaald. Het probleem leek opgelost. Maar inmiddels bij een volgende regenbui is het weer nat. Alleen nu komt het water niet van onder het dashboard kastje maar zit het meer aan de rechter zijkant bij het voeteneind van de bijrijder. Ik kan echt niet zien waar het vandaan komt. Ik heb alle vloer bekleding eruit gehaald om alles beter te kunnen zien..De auto is vandaag bij de Ford garage geweest, maar daar kwamen ze ook niet echt verder. Heeft iemand 'n idee?? Groetjes Jeske

Jeppie

Geplaatst door Jeppie (0) , lid sinds 4 maanden geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Ford Transit? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

check

Beste antwoord, geplaatst door kaleido 1 (1265) PRO, 4 maanden geleden

Zitten er slangen aan de uitloop van de paravan deze ook gereinigd ?

Jeppie (0), 4 maanden geleden

Dat weet ik eerlijk gezegd niet. Maar als je water in het gat van de paravan laat lopen dan loopt het netjes de straat op.. Dus dan ga ik ervan uit dat die slangen niet verstopt zitten.

Jeppie (0), 4 maanden geleden

Maar misschien denk ik te kort door de bocht ;)

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Ford Transit of stel zelf een nieuwe vraag.