Honda Jazz: achter wiel lager vervagen

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: 14 i

Heren, Ik wil achter wiel lagers vervangen van mijn Honda jazz mijn vraag is het moeilijk en ziet er verschiel in met ABS?
Ik heb hem gekocht met 36000 km op de teller, heb 10000 gereden lager is nu al stuk . Ik heb iets over gelezen dat Honda vanaf 2002 modellen trug geroepen om de lagers te vervangen is dat waar?
Ik wiel de lagers zelf vervangen is het mogelijk met beschrijving
bedankt alvast voor julie hulp

bosman 6

Geplaatst door bosman 6 (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Honda Jazz? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

honda-men (0) PRO, 14 jaar geleden

Beste Osman,

Geef met het complete chassis nummer en ik zoek het na voor je.

vr.gr.
honda-men

Pivavar (40), 14 jaar geleden

Geen recall, ANWB heeft dat ooit eens uit hun duim gezogen. Lagers altijd op chassisnummer bestellen, ook al hadden alle versies al ABS. En let goed op bij het monteren, de sensoren voor het ABS zitten geintegreerd. Dus verkeerd monteren is een foutcode op het ABS.
Je weet nooit wat de vorige eigenaar er allemaal mee heeft gedaan, misschien een fanatieke off-roader (= stoeprandjerijder...)

bosman 6 (0), 14 jaar geleden

Jongens bedankt voor julie reaktie. Het chassis nummer is JHMGD17502S226783 ik heb de lagers bestelt bij BRAMMER in haarlem. Ik heb eerder nooit zo makkelijk lagers vervangen, ze zijn wel wat aan de dure kant
nog eeen vraag heren weten julie de aanhaalmoment van de moer?

Ik heb per ongeluk 2 lagers besteld als iemand nog een lager nodig heeft ik heb nog eentje liggen
normaal kosten ze 173 euro ex bij mij voor 150 euro net menemen
SKF lager VKBA 6803 met ABS Honda jazz 1,4i 2002

honda-men (0) PRO, 14 jaar geleden

Beste Osman,
Bedankt voor het geven van het chassis nummer, er is inderdaat geen terugroep aktie geweest voor achterwiellager, maar er staat nog wel een recall open bij elke Honda dealer voor het vervangen van combinatie schakelaar en mistlampkit voor jou auto.
Je kan dit bij elke Honda dealer navragen en deze kan via het chassis nummer zien dat deze claim nog open staan en onder garantie vervangen kan worden.

vr gr
honda-men

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Honda Jazz of stel zelf een nieuwe vraag.