Honda Legend 3.2 V6: Afstandsbediening en trekhaak

Bouwjaar: 1993

Hoi,

2 weken geleden deed mijn afstandbediening het niet meer. Simpel op te lossen door er gewoon nieuwe batterijen in te doen. Nu heb ik een sleutel die helemaal dicht zit m.a.w. er is geen klepje of opening waar ik batterijen kan vervangen in de sleutel. Ik heb hierover de Honda dealer geraadpleegt en dat type sleutel is niet bij Honda bekend (?!?!), erg vreemd... maar goed ik ben dus genoodzaakt om een nieuwe sleutel aan te schaffen (ik heb maar niet gevraagd naar de prijs...). Omdat ik mijn huidige sleutel toch niet meer ga gebruiken heb ik deze met behulp van een stanley mes ge-opend. Na wat meetwerk en google (internet) ben ik erachter gekomen dat de twee cellen oplaadbare knoopcellen zijn (Panasonic CL1220). Ik heb deze gekocht bij een elektronica zaak voor 10 euro en de afstandsbediening doet het weer perfekt! Affijn een lang verhaal maar nu komt mijn vraag: Op welke manier wordt deze opgeladen? Ikzelf denk via het contactslot, maar wordt deze dan opgeladen wanner de motor draait? kent iemand dit type sleutel?

Nu mijn tweede onderwerp; de trekhaak.
Ik heb een trekhaak van een Honda Legend 2.7 (bouwjaar 1990), kan ik deze monteren op mijn Legend (bouwjaar 1993)?

Groetjes,
Ferdi

Ferdi3009

Geplaatst door Ferdi3009 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Honda Legend? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

Stef11081 (0), 19 jaar geleden

over de sleutel kan ik je het volgende vertellen , als het goed is wordt deze opgeladen als hij in het contact zit dit kun je zien aan de zwarte lijnen die er op staan.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Honda Legend of stel zelf een nieuwe vraag.